maarten met pet

11 en 25 september

11 en 25 september

Vive la Vegan!

Vive la Vegan!

Zin in een heerlijke Franse avond? Op 11 en 25 september organiseren we twee workshops met een Frans thema. We gaan samen de lekkerste vegan gerechten maken. Een avond vol mooie technieken, volle smaken, samen proosten en genieten. Meld je snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

divider-cursus-content

Maarten Kleizen
Maarten is één van de voorlopers op het gebied van vegetarische producten. Hij ontwikkelt al jaren uiteenlopende plantaardige recepten en heeft een lange geschiedenis in mooie keukens zoals Parkheuvel, Lute en Ivy (nu FG). 

divider-cursus-content
uiensoep
beet steak
Moelleux au chocolat⁠

Wat we gaan doen

  • Stukje theorie; hoe krijg je die rijke smaak in het gerecht 

  • Gezamenlijk een heerlijk drie gangen diner maken

  • 2 amuses

  • Klassieke Franse uiensoep met gegratineerde 'kaas' crouton

  • Gerookte biet steak, pommes fondant, crème van knolselder en rode wijn jus

  • Moelleux au chocolat

  • Koffie of thee

  • Genieten van het diner met passende wijn (of iets anders)

Wat je leert

  • Gratineren, roken, glaceren, blancheren, emulsie maken 

  • Rijke, diepe smaken creëren

  • Dresseren; hoe serveer je nu een mooi gerecht

  • Een fantastisch 3 gangen menu met uitgewerkte recepturen

  • Handige tools om van een vegan gerecht een top vegan gerecht te maken

Meld je aan

Meld je aan voor 11 of 25 september. We duiken samen de keuken in om er heerlijke veganistische Franse gerechten te maken en samen te tafelen.

Praktische informatie
• 11 en 25 september
• van 16.30 tot 20.00 uur
• maximaal 20 deelnemers per keer
• FOAM The Kitchen. Boomsluiterskade 26, Den Haag
• € 55 voor masterclass deelnemers (€65 voor niet-deelnemers)

divider-cursus-content

Volg ons op instagram @rabarberrepublic

instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image

Rabarber Beta

Vragen? Mail naar hallo@rabarberrepublic.nl