Heerlijke Tuille
Basisrecept
Pimp je desserts een tuille koekje. Dit vegan basisrecept kan je in allerlei vormen gebruiken.
Ingrediƫnten
Voor 350 gram beslag
100 gr tarwebloem
100 gr poedersuiker
100 gr boter, gesmolten
50 gr aquafaba, kikkererwt kookvocht
snufje zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 170 C stand hetelucht
Meng alle ingrediƫnten met elkaar tot een beslag
Smeer of spuit het beslag op een met bakpapier beklede bakplaat in de gewenste vorm en bak deze af in de oven tot goudbruin
Als de koekjes nog warm zijn, zijn de koekjes moduleerbaar totdat ze afgekoeld zijn.
Bewaren
De tuille koekjes zijn afgedekt 3 dagen houdbaar in een luchtdichte bak. Het rauwe beslag is 3 dagen houdbaar in de koelkast
Rabarber Beta
Algemene voorwaarden Privacybeleid Kvk 61956538
Vragen? Mail naar hallo@rabarberrepublic.nl