Leer vegan koken

Online masterclass

Maak de lekkerste
plantaardige gerechten

Maak de lekkerste plantaardige gerechten

Wil je vaker plantaardig koken? Je vrienden verrassen met overheerlijke vegan gerechten? In onze online cursus leer je gerechten maken waarvan je nooit had gedacht dat ze vegan zijn. Van klassiek tot vernieuwend, van woensdagmiddaglunch tot 3-gangen diner. 

rond-profiel-maarten

Maarten Kleizen
Chef
Maarten is één van de voorlopers op het gebied van vegetarische producten. Hij ontwikkelt al jaren uiteenlopende plantaardige recepten en heeft een lange geschiedenis in mooie keukens zoals Parkheuvel, Lute en Ivy (nu FG). Al zijn kennis heeft hij voor jou in de online cursus verwerkt.

rond-profiel-diederick

Diederick Weijschede
Community
Diederick helpt Maarten om zijn kennis te delen. Hij zorgt ervoor dat alle foto's, video's er goed uit zien. Daarnaast beheert hij de website en schrijft de teksten. Met als belangrijkste taak, proeven wat Maarten maakt.

10x lekkerder plantaardig koken

Je leert de gaafste vegan gerechten maken. Recepten die in de basis zo goed zijn, dat je er eindeloos op kunt variëren. Het recept voor onze plantaardige sate kun je met een paar kleine aanpassingen in tientallen heerlijke recepten gebruiken. Zodat je thuis iedere keer iets anders op tafel zet. En dit is precies waar het ons om gaat, je kookskills op het gebied van plantaardig koken 10x verbeteren.

thumbnail-gebakkenwitvis
Bieten quinoa salade
20191216-DSC02944
Sticky Tempe

Innovatieve smaakmakers

Omdat we veel smaken in een plantaardig menu helemaal zelf creeëren, zullen we creatief moeten zijn. Een vissmaak maken we met verschillende soorten zeewier, een kazige smaak boosten we met edelgist en voor vleeskruiden maken we zelf mooie kruidenmixen. We laten de geuren en smaken van het bord springen met 100% plantaardige ingrediënten. En vertellen uiteraard wat onze favorieten zijn en waar je ze kunt kopen.

DSC03273
20191216-DSC02916
20191216-DSC02914
20191216-DSC02762

100% plantaardige klassiekers

Soms wil je terug naar een gevoel van vroeger. De echte klassiekers komen dan ook ruim aan bod. We gaan een heerlijke plantaardige bouillabaise, kippenragout, bechamel en nog veel meer klassiekers maken die net zo goed of zelfs beter smaken dan je ze herinnerde.

DSC03291
thumbnail-bouillabaisse
Plantaardige pate
DSC03279

“Tot nu toe  ben ik erg tevreden over deze cursus. Het appcontact werkt ook erg goed en is een mooie aanvulling. Dus tot nu toe alleen maar lof!”

“Tot nu toe  ben ik erg tevreden over deze masterclass. Het appcontact werkt ook erg goed en is een mooie aanvulling. Dus tot nu toe alleen maar lof!”

Mariska

8 inspirerende hoofdstukken

Aan het eind van de masterclass weet je welke producten je goed kunt gebruiken, welke technieken erbij passen en kan je creatief koken met plantaardig ingrediënten. Straks heb je altijd ideëen om een gaaf vegan gerecht te maken. 100% plantaardig, volle bak smaak.

20191216-DSC02851

Dairylicious

100% plantaardig

Dagelijks wordt er veel gekookt met zuivel. Dit kan echt heel makkelijk plantaardig, zonder in te leveren op smaak.

hummus

Peulvruchten

Eindeloos variëren

Dit hoofdstuk zal een rode draad zijn door de gehele cursus. De mogelijkheden met peulvruchten zijn Plant-tas-tisch!

Plantaardige cheesecake

Cheesy

100% plantaardig

Misschien wel het lastigste om te laten staan. Laat je door ons inspireren.

Plantaardige sushi

Fishy

100% plantaardig

Wij bieden je tools om met verse ingrediënten de zilte smaak op je bord te krijgen.

DSC03321

TokTok

100% plantaardig

Wij behandelen technieken en ingrediënten waarmee je de smaak en de structuur van kip kunt maken.

DSC02586

Porkish

100% plantaardig

“If bacon grew on trees, I'd be a vegetarian”, zei Homer Simpson. Nou het is zover!

Plantaardige Burger

Beefy

100% plantaardig

Hier draait het allemaal om de ultimate burger! En steak, filet americain, chili, bouillon, draadjesvlees…….

toetje

Zoet en desserts

100% plantaardig

Maximaal zoetigheid en smaak. Het einde van een maaltijd moet altijd een feestje zijn.

“Wow, jullie recepten zijn echt super lekker”

Daantje

Samen online koken

We organiseren regelmatig online webinars waar we samen de lekkerste plantaardige gerechten maken. Live vanuit je eigen keuken. Als deelnemer  kun je hier gratis aan meedoen.

Kook webinar

Gezond, duurzaam en lekker!

Wil je lekkerder en vaker plantaardig koken? Onze online cursus bevat alles wat je nodig hebt om heerlijke plantaardige gerechten op tafel te zetten.

  • Ontwikkel je meer op het gebied van plantaardig koken

  • Elke maand nieuwe vegan recepten

  • Maak kennis met nieuwe plantaardige producten

  • Leren in je eigen keuken en tijd

  • Variatie voor al je maaltijden, gedurende de dag
  • Gratis deelnemen aan online webinars

Veel gestelde vragen

Oui chef!

Hoe kan ik de cursus volgen?

Je kunt de masterclass volgen op je smartphone, laptop of iPad. Het maakt ons niet uit. Alle informatie, video's en recepten zijn ontworpen om overal goed op te werken.

Hoe werkt de 14 dagen niet goed, geld terug?

Als je niet tevreden bent, vinden we dat natuurlijk heel jammer. Stuur een mail dat je niet tevreden bent naar hallo@rabarberrepublic.nl met je toelichting. En je krijgt je geld terug.

Wat zit er bij de masterclass?

Je krijgt 1 jaar toegang tot onze online masterclass. Met daarin alle hoofdstukken, video's en recepten. De masterclass blijft interessant om te volgen omdat we steeds nieuwe content blijven toevoegen.

Is de online cursus iets voor mij?

Als je regelmatig in de keuken staat en je het leuk vind om thuisdiners klaar te maken, ben je op niveau om de masterclass te volgen.

Wat heb ik nodig?

Een fijne keuken om in te werken. Veel gebruikte keukenapparatuur als een blender, keukenmachine, vijzel en fijne pannen. Het is prettig als je een grote supermarkt, aziatische winkel of Ekoplaza in de buurt hebt om de wat specialere ingrediënten te kopen.

Hoe lang duurt de masterclass?

Je kunt de masterclass volledig in je eigen tempo volgen. We raden aan om het rustig aan te doen. De tijd te nemen om de informatie goed te lezen en per hoofdstuk een aantal gerechten te maken. 

Hoe kan ik opzeggen?

Stuur een mailtje naar hallo@rabarberrepublic.nl dat je wilt opzeggen met een korte toelichting. 

Rabarber Republic

Algemene voorwaarden     Privacybeleid     Kvk 61956538