Spaghetti alla Puttanesca
Salty & Spicy
Salty & Spicy
Ingrediënten
genoeg voor 4 personen
300 gr spaghetti
1 st ui, halve ringen gesneden
½ st rode peper, fijne ringetjes gesneden
½ eetl nori poeder (Nori vellen in een blender tot poeder draaien).
1 st wortel, geraspt
2 teen knoflook, flinter dunne plakjes
5 eetl olijfolie
½ eetl tomatenpuree
1 glas witte wijn
2 eetl kappertjes
1 eetl kappertjes inmaak vocht
2 eetl zwarte olijven, in ringetjes gesneden
2 eetl fishy sauce, zie recept in de Masterclass
5 st pomodori tomaten, grof gesneden
½ bos platte peterselie, gesneden
1 st citroen
Peper en zout
Bereiding
Bewaren
De Puttanesca is afgedekt 3 dagen houdbaar in de koelkast.
Rabarber Beta
Algemene voorwaarden Privacybeleid Kvk 61956538
Vragen? Mail naar hallo@rabarberrepublic.nl